Техническа Информация

Предлаганите от нас резервоари за вода са изработени от 100 % рециклируем линеен полиетилен с ниска плътност (LLD LINEER POLIETILEN), който се счита за UV стабилен, антимикробни, анти-статичен, хранителен клас (Food Grade). Пригодността на суровината съгласно хранителните разпоредби е одобрен от Американската здравна организация (FDA).

Полиетиленовите резервоари се произвеждат в три различни варианта: хоризонтални цилиндрични резервоари, вертикални цилиндрични резервоари и призматични резервоари за вода, и за агресивни течности (подсилен). Предлагаме полиетиленови резервоари от 50 л до 10 000 л, които могат да се използват за съхранение на вода, хранителни продукти, за съхранение на агресивни течности (горива, масла, химикали), като за транспортиране на течности Ви предлагаме специален (подсилен) резервоар. Изходите на трайните и дълготрайни резервоарите са от жълт месинг. При поискване и нужда от страна на нашите клиенти, същите могат да бъдат оборудвани с алтернативни изходи, различни от стандартните изходи.

Полиетиленовите резервоари са здрави, здравословни и икономични, устойчиви са на мръсотия, миризми и не се влияят от слаби слънчеви лъчи, изработени са от бял линеен полиетилен. Предлаганите от нас полетиленови резервоари можете да ги използвате лесно и безопасно в продължение на много години. Лесно преносими са и не се повреждат при пренасяне. Материала от който са произведени полиетиленовите резервоари за вода е издръжлив от -40°C до + 60°C, устойчивост на ултравиолетова светлина, морска среда и подходящи за използване при високи планини.

              

Полиетиленовите резервоари се използват в различни области от съхранение на питейна вода, хранителни продукти, съхранение на горива и агресивни течности, химическата промишленост. Предлаганата гама на различните варианти – хоризонтален, вертикален и призматичен вид има предимството да се основавана на използваното пространство. Полиетиленовите резервоари за вода са произведени от висококачествена суровина в интензитета на модерна производствена система.

 • Инструкция за употреба на полиетиленов резервоар за вода
 • Трябва да се избягва и предотвратено приближаването на деца с макетно ножче и остри режещи инструменти до полиетиленовите резервоари.
 • Полиетиленовите резервоари са устойчиви максимум до + 60°C.
 • Полиетиленовите резервоари, монтирани високо над земята осигуряват по-бърз поток.
 • Най-подходящите места за поставяне на полиетиленовите резервоари са сенчести и закрити площи.
 • Указания за безопасност на полиетиленов резервоар за вода
 • Полиетиленовите резервоари трябва да се поставят на места, възможно най-далеч от огън и перпендикулярни слънчеви лъчи.
 • Полиетиленови резервоар за вода трябва да се поставя на плоска повърхност, трябва да се внимава върху повърхността да няма дупчещи елементи.
 • Инструкции за поддръжка на полиетиленов резервоар за вода
 • Полиетиленовите резервоари за вода най-малко един път годишно трябва да бъдат почиствани, за предотвратяване от позеленяване, замърсявания и др.
 • Полиетиленовите резервоари за вода, чрез широкия отвор на капака си лесно се почистват с четка, а при резервоарите с широкомащабни тонажи, когато е трудно за достъп за почистване с четка, може да се влезе вътре и да се почисти.